post cover

Minden idők legsikeresebb évének zárása

Három év után végre újra jelenléti közgyűlésen zárhattuk az évet. Bizony volt is mit ünnepelni, és tervezni is, hiszen a 2022-es év volt az eddigi legsikeresebb...
folytatás...
post cover

Élsportolókból szakemberek

Három U20 világbajnok sportolónk képviselte a szövetséget és az Ultimate frizbi sportágat a Nemzeti Versenysort Szövetség által meghirdetett NVESZ NAP 2022 - Fókuszban a Versenyző elnevezésű rendezvényen a fővárosi Danubius Hotel Heliaban november 8-án.
folytatás...
post cover

Edzőképzés Szófiában és Budapesten

Az augusztusi utánpótlás világversenyen szerzett aranyérmeinkre a világszövetség is reagált. Októberben került sor a WFDF történetének első nemzetközi edzőképzésére.
folytatás...
post cover

Utánpótlásban már sportági nagyhatalom vagyunk - EB és VB arany!

A covid járvány miatt egy időpontra csúszott össze, és az európai és a világszövetség közös döntése értelmében...
folytatás...
post cover

Világszenzáció

A repülő korong világszövetség (WFDF) legfőbb stratégiai célkitűzése, hogy az Ultimate frizbi sportág debütáljon az olimpiai programban. Ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy minél több multisport világeseményen megjelenjen a sportág.
folytatás...
post cover

Újabb szinten a hazai Egyetemi Ultimate!

Az idei évben több területen is még szorosabbra sikerül fűzni a kapcsolatot a Magyar Egyetemi-Főiskolai Szövetséggel. S az okok igazán fontosak!
folytatás...
post cover

BEFS 2022 tavaszi versenykiírás

Versenyzési lehetőség budapesti felsőoktatásban tanulók számára április 30-án. A már hagyományossá vált BEFS Ultimate verseny idén először hétvégén kerül megrendezésre.
folytatás...
post cover

Újabb innováció az olimpiai úton: indul az Ultimate 4's Liga!

Úgy tűnik, nem telhet el évkezdés hagyományteremtés nélkül a hazai Ultimate sportágban.
folytatás...
post cover

Versenyprogram 2022

A 2022-es év nagyságrendekkel több repülő korong eseményt tartogat a hazai közönség számára bármely korábbinál. Ennek nem is az a legfőbb oka, hogy a covid járványok miatt több nemzetközi verseny egymásra "tolódott".

folytatás...
post cover

2021 eredményei

Honlapunk frissítése miatt az év végén számos eredményről nem tudtunk azonnal beszámolni, Ezért is egy hosszabb összegzést készítettünk az óévből.

Well Travel Liga 2021

U15 NBI

Magyar Kupa

Ligakupa

folytatás...
post cover

Magyar Repülő Korong Sportért díj - 2020

Keserédes hírrel köszöntjük az új évet megújult honlapunkon.

Nagy örömünkre szolgál ugyanis, hogy kihirdethetjük a második ízben átadott "Magyar Repülő Korong Sportért" díjat. Azonban szomorúságunk oka...

folytatás...
post cover

Hiánypótló kiadvány a szövetség forgalmazásában

Sokéves kutató- és alkotómunkát követően a 2021/2022-es tanév kezdetére elkészült oktatási segédletünk, mely az "Ultimate frizbi. A repülő korong csapatsport oktatása testnevelés-órai keretek között" címet viseli.

folytatás...
post cover

A és B keret a 4 Nemzet Kupára

Július 23-24-én tartotta a szakvezetés a már hagyományosnak mondható edzőhétvégét a felnőtt mixed válogatott keret tagjainak.

Ezúttal külön jelentősége volt a 32 meghívott játékos pillanatnyi produkciójának, ugyanis...

folytatás...
post cover

4 Nemzet Kupa - az új brand

A másfél éve tartó járványhelyzet sok szempontból változtatta meg a nemzetközi sportági életet.

Ezúttal külön jelentősége volt a 32 meghívott játékos pillanatnyi produkciójának, ugyanis a szövetségi kapitány ez alapján jelölte ki az...

folytatás...