NVESZ PAT: újabb pedagógus továbbképzés!

2015 óta szervezzük akkreditált továbbképzésünket pedagógusoknak.

Több mint 500 testnevelő és tanító végezte már el Szövetségünk tanfolyamait, melyeken az Ultimate frizbi sportági oktatásmódszertanát sajátították el.

A koronavírus járvány lecsengésével ezek a tanfolyamok újraindulnak, 2021 őszén Biatorbágy, Debrecen, Pécs és Szombathely biztos helyszínek már, de 2022. nyaráig tucatnyi hétvégés tanfolyamot tervezünk.

Emellett egy multisport akkreditált képzés részesévé is vált az Ultimate frizbi (és szövetségünk)!

Ernyőszervezetünk, a Nemzeti Versenysport Szövetség 2021. június 24-26-án tartja ugyanis első tanfolyamát az "NVESZ - Sport a testnevelésen túl" címmel. A 40kredites továbbképzésen a testnevelők 38 sportágat ismerhetnek meg közelebbről, köztük az Ultimate frizbi csapatsportot is!

Mivel az NVESZ együttműködési megállapodást kötött a Klebelsberg Központtal, a képzés a 2021/2022-es tanévben az ország 24 pontján több mint 600 pedagógust érhet el. A fővároson kívül minden megyeszékhelyen megismerhetővé válik sportágunk!

Hajnal Gabriella KK elnök és Dr. Mészáros János NVESZ elnök a pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskolában írta alá a megállapodást.

 

Köszönjük az NVESZ vezetőség munkáját, és egyben előre is jó szelet kívánunk az ország minden pedagógusának!

Elindult a Nemzeti Versenysport Szövetség – Sport a testnevelésen túl elnevezésű akkreditált pedagógus-továbbképzési program - Nemzeti Versenysport Szövetség (nvesz.hu)