2021 eredményei

Honlapunk frissítése miatt az év végén számos eredményről nem tudtunk azonnal beszámolni, Ezért is egy hosszabb összegzést készítettünk az óévből.


Well Travel Liga 2021

Címvédés történt a felnőtt első osztályban. Tavaly már 7 csapat mérette meg magát. S a 12 fordulós alapszakaszt egy rájátszás követett. A végeredmény talán papírformának nevezhető, azonban a játék színvonala érdemben növekedett. Az újonc Sportsziget elkerülte az utolsó helyet két alapaszakaszos és egy rájátszás beli győzelmével. A legfiatalabb kerettel bíró Riverside az alapszakaszban óriási kűzdelemben beverekedte magát a final4-ba, ahol közel állt az óriási bravúr bronzéremhez is. A győri Up&Fly az alapszakaszban inkább kereste magát. A rájátszásra meg is találta, közel voltak a Heroes legyőzéséhez az elődöntőben, végül a megérdemelt bronzot bezsebelték. Az alapszakaszt veretlenül záró címvédő a rájátszás döntőjének második félidejében került hullámvölgybe először az egész év során, amit az egyenletes teljesítményt nyújtó BPHSE ügyesen használt ki - ezzel szorossá téve a finálét. Ezúttal azonban még a rutin segített az OUT csapatán, akik így címet védtek.


  1. 1. OUT
  2. 2. Heroes
  3. 3. Up&Fly
  4. 4. Riverside
  5. 5. MUFA
  6. 6. Sportsziget
  7. 7. RAAB

U15 NBI

Az első ízben nagypályán meghirdetett UP bajnokságra 5 csapat nevezett. A négy forduló során elsősorban a tapasztalatszerzés volt a cél. A pártatlan szurkolók mindenképpen örülhettek, mert a fiatalok hónapról hónapra rengeteget fejlődtek.


  1. 1. Heroes
  2. 2. OUT
  3. 3. Up&Fly - Sportsziget
  4. 4. VUT
  5. 5. Balassi

Magyar Kupa

A lányoknál és a fiúknál is címvédés volt. A női mezőnyben a győri Up&Fly sorozatban harmadszor győzött (s ezúttal a legnagyobb különbséggel az OUT ellen), így megtarthatta a vándorkupát. A fiúknál némi meglepetésre a bronzmeccset a MUFA nyerte az Up&Fly ellen. Míg a döntőben a Heroes 6:3-ra nyerte az első félidőt, ám a második játékrészben az OUT kihasználta a hősök fáradtságát, és megfordítva a meccset, megvédte címét. A fiataloknál U17, U15, U13 és U11 mezőnyben is megrendezhettük a Kupát - egyre nagyobb UP bázis űzi a sportágat idehaza!


Ligakupa

Idén első ízben nem irányított, hanem random sorsolás történt, így nem volt kiemelés. S már az elődöntőben össze is került a két fő esélyes... A MUFA és az OUT is két csapattal nevezett. A fő szenzációt ezúttal a Heroes hozta: több mint 2 év után első alkalommal győzték le az OUT csapatát Mixed mérkőzésen. A szenzációs színvonalú elődöntőben majdnem végig vezettek. A hajrá előtt óriás comebacket mutatott az OUT, ám ezúttal Hamar László tanítványai nem roppantak össze, és a végjátékban újra fordítani tudtak (12:10 a vége).


  1. 1. Heroes
  2. 2. Up&Fly
  3. 3. OUT
  4. 4. Riverside
  5. 5. MUFA
  6. 6. IN
  7. 7. Sportsziget
  8. 8. MUFA A

2022 még több versenyt, még több mérkőzést, s reméljük legalább ennyi izgalmat hoz.


Hamarosan új cikkel tekintünk az új évbe!