Az Ultimate frizbi hazánk egyik leggyorsabban fejlődő csapatsportja. Koedukált, non-kontakt, minimális eszközigényű.

Szövetségünk stratégiai célja a sportág népszerűsítése - ebben a körben tevékenységeink: felnőttképzés (OKJ és pedagógus továbbképzés); korongárusítás; bemutatók és versenyek szervezése, lebonyolítása.

Részletes információk:

Erdősi Zoltán (elnök), Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutató videó: Ultimate promó

Nemzetközi Szövetség (World Flying Disc Federation): wfdf.org 

 

Alkategóriák

 Az utánpótlás bázis drasztikus növelése kiemelt stratégiai célunk. Ennek megfelelően a 2017/2018-as tanév, illetve szezon Diákolimpiai, illetve (szövetségi) Országos Bajnoki versenyrendszerét már regionális szinten alapozzuk meg. A Diákolimpiai küzdelmek továbbjutásos rendszerben hazánk hét régiójában kezdődnek meg. Míg az utánpótlás OB az ősztől első ízben többfordulós Alapszakasszal veszi kezdetét, szintén a hét régióban - az alapszakasz eredményei a 2018. nyarán esedékes Rájátszáson kihirdetendő Kiemelést határozzák majd meg.

Az egyes régiók élére Régió vezetőket kért fel a Szövetség vezetése. Kivétel nélkül olyan gyakorló Testnevelő tanárok segítik munkánkat, akik Diákolimpián már csapatvezetőként bizonyítottak, és Akkreditált Pedagógusképzéseink résztvevőiként a sportág szakmai-elméleti hátterével is tisztában vannak.

Dél-Alföld régió (Bács-Kiskun m, Csongrád m, Békés m):                                                  Személy Csaba
Észak-Magyarország régió (Nógrád m, Heves m, Borsod-Abaúj-Zemplén m):                       Soltész Gábor
Közép-Dunántúl régió (Fejér m, Veszprém m, Komárom-Esztergom m):                              Horváth Gyula
Nyugat-Dunántúl régió (Győr-Moson-Sopron m, Vas m, Zala m):                                        Luka Vilmos
Dél-Dunántúl régió (Somogy m, Tolna m, Baranya m):                                                      Jeszencsák Edvin
Közép-Magyarország régió (Budapest, Pest m):                                                         Hamar László és Paksai Márton
Észak-Alföld régió (Hajdú-Bihar m, Jász-Nagykun-Szolnok m, Szabolcs-Szatmár-Bereg m): (?)

A stratégiai jelentőségnek megfelelően a regionális rendszer központi felügyeletében folyamatosan részt vesz szövetségünk Versenybizottsága és Elnöksége is.

További részletekkel és a Régió vezetők elérhetőségével legkésőbb 2017. augusztus 01-jén szolgálunk Minden iskolai és/vagy egyesületi képviselőnek és a széles publikumnak!

 

 

 Addig is Jó szelet!

Szövetségünk nem üzleti célzattal forgalmaz szabvány sporteszközöket.

A WFDF (világszövetség) által elfogadott szabvány szerinti, Németországban gyártott Ultimate korongok a régióban legalacsonyabb áron elérhető frizbik. Az EURODISC eszközeit Szövetségünk üzleti árrés nélkül, kizárólag oktatási intézmények számára, az alábbi árakon biztosítja:  


- 175g Ultimate (felnőtt) korong: 2500,- 

 

 Az árak forintban értendő, bruttó árak. Személyes és postai átvétel is megoldható. A kiszállítás maximum 5 munkanap.

 

 

 Magánszemélyek számára az ajánlat nem érvényes, de tájékoztatással tudunk segíteni az érdeklődőknek!

 

További információ és megrendelés: Paksai Márton főtitkár, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.