Kapcsolat

A Magyar Frizbi Országos Sportági Szakszövetség most már Magyar Repülő Korong Országos Szakszövetség.

Az MRKSZ működésének kereteit a Közgyűlés által jóváhagyott Alapszabály, és az Elnökség által elfogadott szabályzatok határozzák meg.

Hivatalos Szövetségi tag névsor,  tagi egyesületek listája

Szervezeti felépítés, döntés mechanizmus,  testületek és a megbízott felelős vezetők névsora.

Elnökség  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Erdősi Zoltán, elnök

Hamar László, alelnök

Szalóky Ádám, alelnök

 

Főtitkár  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Paksai Márton, főtitkár

 

Versenybizottság  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Paksai Márton, elnök

Csanády Boglárka. VB tag

Szalóky Ádám, VB tag

 

Edzői Bizottság (felnőttképzés)  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hamar László, elnök

Erdősi Zoltán, EB tag

Zabán Klára, EB tag

 

Kommunikációs tanácsadó  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sarkadi Béla

 

Ellenőrző Testület  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Zopcsák László, elnök

Szombathy András, ET tag

Luka Vilmos, ET tag

 

Disc Golf Bizottság

Hatvani Dániel, elnök (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiss Péter, DGB tag

 

Freestyle

Hamar László  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Alkategóriák