Kötelező Licenszek:

(A 2004. évi Sporttőrvénynek és a vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően szövetségünk Képzési Szabályzata és Licensz Szabályzata rendelkezik a repülő korong sportokban tevékenységet végző szakemberek képzettségi feltételeiről)

"D" licensz: U15 korosztályig utánpótlás versenyzők hazai versenyeztetése - minimum OKJ sportoktató végzettség;

"C" licensz: Felnőtt korosztályig versenyzők hazai versenyeztetése - minimum OKJ sportedző végzettség;

"B" licensz: Felnőtt szövetségi kapitány (kivéve olimpiai szereplés); utánpótlás szövetségi edző - minimum Testnevelő tanári diploma és akkreditált továbbképzési tanúsítvány;

"A" licensz: Felnőtt szövetségi kapitány (olimpiai szereplés is) - minimum PhD abszolutórium vagy adományozott mesteredzői cím.

A Szövetség által biztosított képzési formák:

1. Középfokú képesítések (D és C licensz feltétele): OKJ sportoktatói és sportedzői tanfolyamok a Testnevelési Egyetem Felnőttképzési Csoporttal együttműködve.

OKJ edzőképzésOKJ oktatóképzés

2. Testnevelőknek szóló továbbképzések (B licensz feltétele): Az Oktatási Hivatal által akkreditált pedagógus továbbképzés (45 kredit).

3. Licensz továbbképzés (évente megújítandó oktatói/edzői licensz megszerzése): évente 2 alkalommal (február 28. és május) 1 napos képzés önálló szervezésben.

2019. évi képzéseink:

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Budapest, augusztus 29-30.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Győr, szeptember 7-8.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Győr, október 26-27.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Budapest, november 9-10.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Pécs, november 16-17.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Nyíregyháza, november 23-24.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Eger, nov.30-dec.1.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Kecskemét, december 7-8.

Akkreditált pedagógus továbbképzés, Szombathely, december 14-15.

 

Licensz továbbképzés, Budapest, 2020 február 28.

 

Ajánlott szakirodalom: Ultimate frizbi technikai és taktikai alapjai (oktatásmódszertan-elmélet), Ultimate frizbi technikai alapok (gyakorlat) 

 

A képzésekkel és a licenszekkel kapcsolatosan további információk közvetlenül a Szövetség elnökségénél kérhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..