Két válogatottunk a Junior EB-n!

Két magyar válogatottnak is szoríthatunk augusztus közepén. A lengyelországi Wroclaw-ban megrendezésre kerülő Európa-bajnokság mindkét korcsoportjába nevezett Magyar Válogatottat szövetségünk.

Az U20 korosztályban Mixed válogatottunk indul. Számukra idén még a rutinszerzés a cél, de bízunk egy pontszerző hely megszerzésében.

U17 korosztályban Lány válogatott képviseli hazánkat. S bár nagyon erős mezőny vár a mieinkre, akik átlagéletkora nem éri el a 16 évet, mégis ki merjük jelenteni, hogy a mezőny közepébe várjuk a tinilányainkat. Ez az első generáció a magyar Ultimate történetében, mely az elvégzett munka és a merítési lehetőség alapján már nem a tisztes helytállás, hanem némi eredményességi elvárás büszke terhével utazik világversenyre.

A két csapat mérkőzéseire augusztus 10. és 18. között kerül sor, minden eseményről beszámolunk közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/mrksz.hu/

Jó szelet kívánunk a címeres csapatnak és edzőiknek!

U20HUN Mixed: Pasztendorf Anna (csk), Oláh Dóra (Spirit csk), Herperger Noémi, Albert Katalin, Szegedi Blanka, Paksai Luca Sára, Takács Bence, Pasztendorf Máté, Kárpáti Attila, Sajósi Vince, Csillag Ábel, Klement Ferenc, Éhn Márk, Brányi Péter, Tóth Bence, Mireider András. Szövetségi edző: Hamar László

U17HUN Women: Kollár-Nagy Melinda (csk), Takács Luca (Spirit csk), Halász Júlia, Bajnok Emese, Szabó Zsófia, Csepi Niki, Varga Vivien, Lőwy Petra, Mireider Alíz, Vaszary-Maklári Lilla, Kókai Lili, Bajnok Dóra, Lénárd Hanna. Szövetségi edző: Paksai Márton.

 

A felkészülés augusztus első hétvégéjén Zsámbékon zárult mindkét csapatnak. Szombaton már török és osztrák ellenfelekkel küzdenek legjobbjaink. Hajrá!