EURÓPA-BAJNOKSÁG

Megkezdődött a felnőtt Ultimate frizbi Európa-bajnokság, miután június 27-én az első csapatok már megérkeztek a győri helyszínre, ahol a megnyitó előtt edzőmérkőzéseket játszanak.

A verseny hivatalos megnyitójára 2019. június 29-én, szombaton 14:00-kor kerül sor! S 14:15-től a Magyarország-Ausztria csoportmérkőzéssel a kűzdelmek is megkezdődnek.

A szombati műsort 14:00 és 16:00 között a SPORT 1 TV élő adásban közvetíti!

A magyar csapat második mérkőzését vasárnap 13:15-től az európai szövetség EUF streamcsatornáján szintén élőben, ingyenesen tekinthetik meg a kedves nézők.

A további mérkőzésekről a verseny hivatalos honlapján, az euc2019.com oldalán találnak információt és eredményeket! Míg további érdekességeket, és a versenyen készült fotókat az esemény FB oldalán frissítjük folyamatosan: https://www.facebook.com/EUC19/.

A június 29. és július 6. között megrendezésre kerülő kontinensviadal minden mérkőzése a helyszínen ingyenesen megtekinthető. Június 30-tól a gyirmóti Alcufer stadionnál helyszíni regisztrációval is be lehet lépni.

A június 29-i megnyitóra és nyitómérkőzésre regisztrálni előzetesen június 28. (péntek) éjfélig lehet ezen a szurkolói regisztráció linken!

 

Várunk Mindenkit szeretettel,

Jó Szelet!

                                                                                                                                         Erdősi Zoltán.

                                                                                                                   elnök, Magyar Repülő Korong Szövetség